Noen av våre kunder

Du trenger ikke nye hjemmesider, du trenger en digital ekspert.

Bli synlig på nett i lokal søk

Vi er dedikert til å hjelpe deg med synlighet på nett - for å vise frem dine produkter og tjenester i ditt marked. 

I dag må du ha et sett med tekniske ferdigheter for å kunne komme forbi dine konkurrenter og bli funnet av potensielle kunder online. Konkurransen er blitt hardere med tiden. Før var det ikke mange som hadde hørt om SEO eller Google. Da jeg i 2009 snakket med enkelte bedrifter for å tilby optimalisering i Google, tok de fleste det ikke seriøst, de hadde oppføring i Gulesider og mente de ikke trengte noe annet. Mange innså etter hvert at Google var kommet for å bli og at det var viktige for enhver bedrift å bli funnet i Google.  

Vi fokuserer på Google som søkemotor og det med god grunn. I Norge er andelen av mobilsøk via Google hele 98,49 % og andelen av søk via en datamaskin er på 90,48 % Kilde. Disse tallene er grunnen til at de fleste bedrifter optimaliserer hjemmesidene sine for Google søk. 

SEO-Lokale bedrifts eiere som trenger webhjelp
SEO for lokale bedrifter hjemmesider

Du ønsker at din bedrift skal se minst like profesjonell ut på nett som dine konkurrenter. De har flotte og oppdaterte hjemmesider som fungerer. En oppdatert hjemmeside med nyttig innhold ville gjort inntrykk på dine kunder også. Men du har verken tid eller ressurser til å ansette en "digital-ekspert".

Hvis det er en trøst så er du ikke alene om det, mange bedrifter er i den samme situasjonen. Bedriften har ikke kapasitet til å ta seg av slike digitale oppgaver på riktig måte. De fleste vet at disse oppgavene har stor påvirkning på generering av nye kunder. Så det er viktig at disse oppgavene blir prioritert. Tenk at det fantes en som hjalp deg med det uten å gå gjennom en dyr ansettelsesprosess.

Det er her vi kommer inn i bilde. Våre webtjenester er laget for å løse nettopp dette problemet. Dere kan enkelt overlate disse oppgavene til oss, vi tar oss av det hele. Vi vedlikeholder sidene hver måned, skriver innhold, bilder, grafiske elementer, oppdaterer Google Min Bedrift og andre oppføringer. Oppdatert til enhver tid. Har du ikke en hjemmeside? Da setter vi opp en ny hjemmeside og administrerer Deres prosjekt fra A til Å.  Ved å slippe å ansette en person til å gjøre disse oppgavene, er my penger spart.

BARISTA  PRODUKTER  BESTILL

Fersk 
Kaffe?

Kombinasjon av viktige elementer

Å lage en tiltalende hjemmeside er å kombinere gode brukeropplevelser med merkevarens kommunikasjon for så å tilpasse designet til forskjellige enheter. Vi hjelper deg med å lage en meningsfylt hjemmeside som oppfyller profesjonelle SEO-standarder. Hvis det gjøres riktig, vil hjemmesiden din være et av de sterkeste salgsverktøyene dine.

Lokale bedrifter som selger mer ved å være synlig
PrimaWeb hjelper deg med SEO og synlighet :)

KONTAKT OSS

Priskalkulator for webdesign

Du får hjelp med design og utvikling av nettbutikk og nettsider. I tillegg får du hjelp med synlighet av dine produkter og tjenester. Vi drifter også nettbutikken eller nettsiden for deg.

Hva kan vi gjøre for deg?

Leverandør av webtjenester som nettbutikk, nettsider, synlighet og SEO.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi gjør din hjemmeside lettere synlig i de organiske resultatene i Google søk. Mye av denne SEO oppgaven er gjentagende for å kunne holde på Deres posisjonen i Google og dominere flere søkeord.

Responsive webdesign

Webdesign

Design av hjemmesider eller nettbutikk er vår spesialitet. Vi setter opp nye nettbutikk eller hjemmeside. Vi designer dem etter dine kriterier med brukervennlighet, målgruppen og din bedriftsprofil i tankene.

Søkemotoroptimalisering

Drift av din nettbutikk eller hjemmeside

Vi gir bedriftens hjemmesider eller nettbutikken nytt liv ved å oppdatere innhold som tekst, bilder og illustrasjoner. Dette gjør at bedriften blir mer synlig tiltalende og relevant. 

Google min bedrift

Web synlighet og lokal synlighet

Google bedriftsprofil er et must for alle bedrifter som ønsker synlighet i google. Det er her din bedrift blir funnet i lokale søk. Vi setter opp og drifter den for deg. Dette gjør at din oppføring blir aktiv - dermed foretrukket i lokalt søk.

 Kom i gang med søkemotoroptimalisering, bli lønnsom raskt! 

Du får din egen webmaster som er tilgjengelig for din bedrift for å optimalisere, synliggjøre og drifte bedriftens nettsider og nettbutikk.